Opslagstavlen

• Kære forældre

PLC åbner for udlån af bøger i næste uge. Vi bruger denne uge på at få gjort klar med nye bøger mm.

Alle elever får vejledning til at låne bøger minimum én gang hver 14. dag. 2-5 klasse kommer på PLC i mindre grupper i morgenbånd. Der kommer en plan ud i klasserne for hvem der skal hvornår.

0-1 klasse får en PLC time hver torsdag, hvor både Marianne Vester og jeg er der til at vejlede og læse med dem.

Al aflevering foregår løbende, på afleveringsvogenen ved døren. Det vil sige at man ikke skal huske på hvilken dag der er PLC, man skal blot tage bogen med når man er færdig med den og lægge den på afleveringsvognen. Skal man lave opgaver til bogen, lægges den i ens egen skuffe i klassen til man er klar til at aflevere.

Jeg glæder mig til at se jer i næste uge;)
    Hanne
    Hanne Nielsen den 14-08-2018
  • Kære forældre

Lærings-, Social- og Kulturudvalget i Langeland Kommune besluttede i foråret 2018, at alle elever på de langelandske folkeskoler skal have udleveret en digital enhed, som skal understøtte deres læring. Beslutningen om at udlevere enheder til alle elever beror på tanken om, at alle elever på Langeland skal have lige gode læringsforudsætninger.

Valget faldt i Langeland Kommune på iPads til 1.-3. klasse og Chromebooks til 4.-10. klasse. Disse enheder skal sammen med både digitale og analoge undervisningsmidler danne grundlaget for elevernes læring.

Alle enheder er indkøbt med udvidet forsikring, som betyder, at hændelige uheld er dækket. Skader forvoldt med forsæt er ikke dækket, og omkostninger til udbedring af evt. skader er underlagt samme vilkår som andre undervisningsmidler.

Maskinerne er produceret af et særligt holdbart materiale, men vi opfordrer naturligvis til at passe godt på dem. Det forventes at eleverne møder med opladte enheder til skoledagens start. Så skulle de gerne kunne holde strøm hele skoledagen.

Vi glæder os til at se de spændende muligheder eleverne får med de nye enheder ind i en læringskontekst.

Bjørn From

Pædagogisk IT-Konsulent

Langeland Kommune

Hanne Nielsen den 14-08-2018
  • Skema på mobilapp:

Når I skal finde jeres barns skema via mobilappen, skal I vælge kalender i venstre menu.
    Når kalenderen åbner kan man klikke på en dropdowwn menu øverst til ventre som også hedder kalender. Nu kan man vælge at se sit barns skema, husk at skift til næste uge hvis I vil have alle dage med;)

Hilsen Hanne
    Hanne Nielsen den 08-08-2018
    Information om digitale enheder

0-2 klasse skal aflevere den ipad de har fået udleveret fra skolen når de møder ind igen EFTER ferien.

I løbet af de første 14 dage vil alle elever få udleveret en personlig digital enhed. Inden vi udleverer enhederne vil I modtage information om hvordan de skal behandles:

0 kl, vil få en personlig ipad som skal være i klassen. (Den kommer IKKE med hjem)
    1-3 kl, vil få udleveret en personlig ipad.
    4-6 kl, vil få udleveret en personlig cromebook.

Hilsen Nordskolen, Hanne
    Hanne Nielsen den 22-06-2018
    Kære 5. klasse.

Vi har ansøgt om at komme på Arlas madlejr, og er blevet optaget. Det betyder at vi skal på lejrskole til Helnæs i uge 35. Det er Hanne og David der tager afsted med klassen.
    Eleverne møder til almindelig tid mandag morgen og deltager i morgensang. Herefter kører vi i Hanne og Davids biler til Helnæs. Fredag er vi hjemme igen over middag.

Madlejrkonceptet går ud på at lave en masse mad, være ude i naturen og tænke kreativt og sundt.
    De nærmere praktiske oplysninger får I efter sommerferien. Vi ved dog at der ikke er mulighed for at bruge penge på Helnæs.

Vi ser frem til en hyggelig og sund uge med jeres børn.
    Hilsen Hanne og David
    Hanne Nielsen den 22-05-2018