HN den 14-11-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Ved Arken klokken 8
  • Britt Damm Rasmussen den 14-11-2018
    Kære elever og forældre i 5. klasse

Mandag den 26/11 skal 5. klasse til kidsvolleystævne på Ørstedskolen.

De møder kl. 8, vi tager med Fynbus efter morgensang. De skal møde omklædte, de skal medbringe indendørssko, madpakke og drikkelse.

Eleverne har senere fri, da vi først kan nå en bus fra Ørstedskolen kl. 14.02. De må stå af på vej hjem, de har fri når de er tilbage på skolen.

Jeg glæder mig til en hyggelig dag,
    Britt.

Hanne Nielsen den 06-11-2018
    Kære forældre.

Vi tilbyder i den næste månedstid samtaler til alle elever og deres forældre. En samtale varer 15 min og dansk og matematiklæreren er tilstede. Til samtalen får man elevens testresultater fremlagt og der aftales fremadrettede faglige mål for eleven. Man vender også elevens sociale trivsel og sætter mål for den.
    Der ligger elevplaner på hver elev på MinUddannelse hvor lærerene har skrevet en note omkring dansk og matematik. Du kan læse her hvordan du finder dit barns elevplan: Find elevplan i MinUddannelse. Noterne er færdige ca en uge før den tilbudte samtale.
    Skulle de tider der udbydes passe dårligt enten fordi man ikke kan den pågældende dag, eller fordi man gerne vil have samlet samtaler med søskende til samme dag er man meget velkommen til at kontakte de pågældende lærere.

Hilsen Nordskolen
Ingen aktuelle dokumenter