• Hanne Nielsen den 15-01-2019
    Kære forældre i 4-5 klasse

Vi har særligt fokus på hvad der motiverer eleverne til at lave de opgaver de får i skolen. I den forbindelse, har vi valgt at spørge en del af eleverne i 4-5. klasse hvornår de føler de lærer mest i skolen og hvornår de er mest motiverede. Formålet med at spørge eleverne er, at få en viden om hvad de tænker, så vi så ofte som muligt kan lave en undervisning som er motiverende for dem.
    De elever der blev interviewet i går mødte 2 fremmede voksne, de var med for at observere om intervieweren, i dette tilfælde Hanne, fik stillet de rigtige spørgsmål. At vi er så heldige, at få så meget support på hvad vi laver kommer sig af, at Langeland kommune har søgt og fået bevilget et AP-Møller projekt om professionelle læringsfællesskaber. Professionelle læringsfællesskaber er en arbejdsmetode som man bruger, når man arbejder med at udvikle skolen. Man benytter sig meget af metoder som direkte inddrager elevernes meninger.
    Der vil være et par stykker mere som vil opleve at blive interviewet, men vi kommer ikke til at interviewe alle elever.

Hanne Nielsen den 14-01-2019
    Esbjergevangeliet

Vi har på Nordskolen været så heldige at få udstillet Esbjergevangeliet. Det sker i samarbejde med folkekirken. Hvis du vil kigge med, skal du sætte kryds i kalenderen den 11/4 - 2019. Fra klokken 17-18, vil elever fra Nordskolen fortælle og optræde i relation til kunstværket. Klokken 18-19 giver menighedsrådet mad til dem der deltager og som gerne vil spise med. Efter spisning er der foredrag om Esbejrgevangeliet. Man kan deltage i begge fremvisninger, eller kun den ene, som det passer jer bedst.

Esbjergevangelier er et kæmpemæssigt vægmaleri af kunstneren Erik Hagens.  Det originale kunstværk er over 40 meter langt og malet på en væg på i Esbjerg, men skoletjenesten har fået lavet en reproduktion, som kan udstilles på skoler.

Kunstværket er fortællinger fra Bibelen sat ind i en moderne kontekst og det er der kommet noget underfundigt, humoristisk, alvorligt, tankevækkende og provokerende ud af, for Erik Hagens har et kritisk blik, både på Biblen og på vor samtid.

I EsbjergEvangeliet møder du bl.a. Kain siddende på en Massey Fergusson traktor, Babelstårnet sat op som det periodiske system og Jomfru Maria i sin moderne 2-værelses lejlighed i det øjeblik hun får besøg af englen i form af en transistorradio.

Vi glæder os til at se så mange som muligt, både med og uden relation til elever på Nordskolen.

Hanne Nielsen den 10-01-2019
    Kære elever og forældre.

Nu nærmer tiden sig for årets store elevfest. Alle elever er velkomne, store som små, det bliver et brag af en fest med diskotek NewGate 25/1-2019 kl 18.00-21.00. Læs mere på vedhæftede plakat, eller på plakaterne på skolen.
    Tilmelding og betaling: Man kan enten betale på Nordskolen, eller man kan betale de 25,00 kr på mobile pay til 93 10 81 25, skriv: elevens navn, fest.

God fest, hilsen elevrådet
Ingen aktuelle dokumenter