Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Nordskolen

Nordstjernen

 • Snødevej 138, 5953 Tranekær
 • JW: 29650576 Skole: 30561426
 • jewi@langelandkommune.dk
 • 5798007069087
 • Hanne Nielsen den 14-08-2018
  Kære forældre

  PLC åbner for udlån af bøger i næste uge. Vi bruger denne uge på at få gjort klar med nye bøger mm.

  Alle elever får vejledning til at låne bøger minimum én gang hver 14. dag. 2-5 klasse kommer på PLC i mindre grupper i morgenbånd. Der kommer en plan ud i klasserne for hvem der skal hvornår. 

  0-1 klasse får en PLC time hver torsdag, hvor både Marianne Vester og jeg er der til at vejlede og læse med dem.

  Al aflevering foregår løbende, på afleveringsvogenen ved døren. Det vil sige at man ikke skal huske på hvilken dag der er PLC, man skal blot tage bogen med når man er færdig med den og lægge den på afleveringsvognen. Skal man lave opgaver til bogen, lægges den i ens egen skuffe i klassen til man er klar til at aflevere.

  Jeg glæder mig til at se jer i næste uge;)
  Hanne
 • Hanne Nielsen den 14-08-2018

  Kære forældre

  Lærings-, Social- og Kulturudvalget i Langeland Kommune besluttede i foråret 2018, at alle elever på de langelandske folkeskoler skal have udleveret en digital enhed, som skal understøtte deres læring. Beslutningen om at udlevere enheder til alle elever beror på tanken om, at alle elever på Langeland skal have lige gode læringsforudsætninger.

  Valget faldt i Langeland Kommune på iPads til 1.-3. klasse og Chromebooks til 4.-10. klasse. Disse enheder skal sammen med både digitale og analoge undervisningsmidler danne grundlaget for elevernes læring.

  Alle enheder er indkøbt med udvidet forsikring, som betyder, at hændelige uheld er dækket. Skader forvoldt med forsæt er ikke dækket, og omkostninger til udbedring af evt. skader er underlagt samme vilkår som andre undervisningsmidler.

  Maskinerne er produceret af et særligt holdbart materiale, men vi opfordrer naturligvis til at passe godt på dem. Det forventes at eleverne møder med opladte enheder til skoledagens start. Så skulle de gerne kunne holde strøm hele skoledagen.

  Vi glæder os til at se de spændende muligheder eleverne får med de nye enheder ind i en læringskontekst.

  Med venlig hilsen

  Bjørn From

  Pædagogisk IT-Konsulent

  Langeland Kommune

 • Hanne Nielsen den 08-08-2018
  Skema på mobilapp:

  Når I skal finde jeres barns skema via mobilappen, skal I vælge kalender i venstre menu.
  Når kalenderen åbner kan man klikke på en dropdowwn menu øverst til ventre som også hedder kalender. Nu kan man vælge at se sit barns skema, husk at skift til næste uge hvis I vil have alle dage med;)

  Hilsen Hanne
Ingen aktuelle dokumenter

Besøgstæller

929537