Skolens bygninger og faciliteter

Nordskolen er bygget i et plan og hænger sammen med Børnehuset Nordstjernen. Der er klasselokaler langs gangen og PLC i enden til venstre. I midten finder vi kontor og personalerum samt aula og køkken. Går du gennem aulaen kommer du til Børnehavedelen, hvor gymnastiksalen også er placeret. Skolens musiklokale og billedkunst/håndarbejdslokale har til huse i et seperat hus som er beliggende på børnehavens legeplads.

Der er gode udenomsfaciliteter med legehuse, gynger, sandkasse, trampoliner, klatremiljø, bålhytte, sheltere, panabane, asfalt til waveboard og løbehjul og boldbane.

Undervisningslokalerne er indrettet med individuelle arbejdspladser og smartboard. Alle elever har en skuffe til deres ting.