• Jens Winther-Sørensen den 29-06-2018
    Kære forældre.

Et skoleår er ebbet ud – et år der har budt på mange udfordringer. Store opgaver skulle løses, både af personale og elever. Men vi har i fællesskab løst opgaverne og er alle blevet dygtigere.

Skolerne, og ikke mindst eleverne, bliver i disse år udsat for rigtig mange tests. Det kan der være mange holdninger til, men uanset har vores elever i nationale tests, national trivselsundersøgelse samt i vores egne tests vist at de er rykket rigtig meget på det faglige og trives bedre og bedre. På alle parametre er eleverne rykket. Det er glædeligt, faktisk en fornøjelse, at læse de resultater vores elever har leveret. Et rigtig godt år!

Senest må vi desværre konstatere at vi på Nordskolen kommende skoleår ikke har en 6. klasse. Det er både trist og ærgerligt, da det er vigtigt for de yngre elever at have nogle større at spejle sig i og lære fra. Forældrene har valgt at lade deres børn skifte til en større skole af sociale hensyn.

Jeg har fuld forståelse for forældrenes overvejelser. Der er fordele og ulemper ved både små og store skoler. Det er vigtigt man som forælder mærker efter hvad man føler vil være det rigtige for ens eget barn.

Da der ikke er 6. klasse på skolen kommende år, skal næste skoleår nu planlægges om. Det betyder at skemaer for 18/19 ikke kan komme ud nu som vi plejer at gøre. Jeg vil arbejde på højtryk for at få dem færdige i kommende uge, men må også bede om forståelse hvis dette mål ikke nås. Der er mange ting der skal afklares inden sidste skemabrik er lagt.
    Skemaer lægges på SkoleIntra så snart det er færdige.

Til slut vil jeg ønske alle en rigtig god ferie og hvis sommeren fortsætter som det ser ud lige nu kan det kun blive godt – lidt vand om natten gjorde ikke noget, men heller ikke her kan vi få alt.

Jens

• Jens Winther-Sørensen den 26-06-2018
    Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!
    Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.
    Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.

Hanne Nielsen den 22-06-2018
    Information om digitale enheder

0-2 klasse skal aflevere den ipad de har fået udleveret fra skolen når de møder ind igen EFTER ferien.

I løbet af de første 14 dage vil alle elever få udleveret en personlig digital enhed. Inden vi udleverer enhederne vil I modtage information om hvordan de skal behandles:

0 kl, vil få en personlig ipad som skal være i klassen. (Den kommer IKKE med hjem)
    1-3 kl, vil få udleveret en personlig ipad.
    4-6 kl, vil få udleveret en personlig cromebook.

Hilsen Nordskolen, Hanne
Ingen aktuelle nyheder