• 27-02-2019
    Høvdingebold stævne 4-5. kl på Ørstedskolen · 4A · 5A
    Britt Damm Rasmussen den 18-02-2019
    Høvdingeboldstævne for 4. - 5. klasse

Onsdag den 27. februar skal 4. - 5. klasse til høvdingeboldstævne på Ørstedskolen.

De møder kl. 8, hvor vi deltager i morgensang og herefter kører vi med Fynbus til Ørstedskolen.

Vi kører retur med Fynbus kl. 14.02 med ankomst ved Nordskolen kl. 14.33. Eleverne har fri når vi kommer hjem. De må stå af på vej hjem (før Snøde) eller køre videre med bussen mod Lohals.

De skal møde omklædte og medbringe indendørssko, en solid madpakke og drikkedunk.

Jeg glæder mig til en hyggelig dag,
    Britt.
  • Hanne Nielsen den 04-02-2019
    Ny madbestilling

Der er lavet ny madbestillingsseddel til efter vinterferien. Man kan hente den i aulaen som man plejer, desuden er det nu muligt at bestille elektronisk på dette link: Madbestilling feb-marts
    Man skal selv regne prisen ud når man bestiller elektronisk. Man modtager en kvittereing så man kan se hvad man har betilt.
    Hanne Nielsen den 14-01-2019
    Esbjergevangeliet

Vi har på Nordskolen været så heldige at få udstillet Esbjergevangeliet. Det sker i samarbejde med folkekirken. Hvis du vil kigge med, skal du sætte kryds i kalenderen den 11/4 - 2019. Fra klokken 17-18, vil elever fra Nordskolen fortælle og optræde i relation til kunstværket. Klokken 18-19 giver menighedsrådet mad til dem der deltager og som gerne vil spise med. Efter spisning er der foredrag om Esbejrgevangeliet. Man kan deltage i begge fremvisninger, eller kun den ene, som det passer jer bedst.

Esbjergevangelier er et kæmpemæssigt vægmaleri af kunstneren Erik Hagens.  Det originale kunstværk er over 40 meter langt og malet på en væg på i Esbjerg, men skoletjenesten har fået lavet en reproduktion, som kan udstilles på skoler.

Kunstværket er fortællinger fra Bibelen sat ind i en moderne kontekst og det er der kommet noget underfundigt, humoristisk, alvorligt, tankevækkende og provokerende ud af, for Erik Hagens har et kritisk blik, både på Biblen og på vor samtid.

I EsbjergEvangeliet møder du bl.a. Kain siddende på en Massey Fergusson traktor, Babelstårnet sat op som det periodiske system og Jomfru Maria i sin moderne 2-værelses lejlighed i det øjeblik hun får besøg af englen i form af en transistorradio.

Vi glæder os til at se så mange som muligt, både med og uden relation til elever på Nordskolen.