• ind: 30561426 ml.trin: 30561423
  • 04-10-2016
    18:00
    Bestyrelsesmøde Nordskolen & Nordstjernen · 00-01 · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7V · ASYL-KLASS · NORDSTJERN
  • 04-10-2016
    Bestyrelsesmøde · 00-01 · 02-03 · 4A · 5A · 6A · 7V · ASYL-KLASS · NORDSTJERN
    Grete Solveig Eshøj den 26-09-2016
    Nu er det her:
    Tilbudskataloget fra Langeland Bibliotek.
    Læs og bliv inspireret til sjove og lærerige besøg fra eller på biblioteket.
  • Jens Winther-Sørensen den 26-09-2016
    Skolefoto
    Billeder af elever er nu færdige.
    Alle børn får en seddel med hjem med en kode, så I kan se billederne af dem.
    Ligeledes kan I se klassefoto - incl. fjollebilleder.
    Jens
  • Britt Damm Rasmussen den 23-09-2016

Snøde den 23. september 2016

Kære forældre

I uge 39-41 deltager Nordskolen i sundhedskampagnen “Aktiv rundt i Danmark”. Jeres barn har fredag fået en folder med hjem, som fortæller lidt om kampagnen, I kan også læse mere på www.aktivrundti.dk.

I skolen sætter eleverne hver morgen krydser i deres aktivitetshæfte, som ligger på skolen. I kan hjælpe jeres barn til at få krydser i:

• Søvn (sovet 9 timer om natten)

• Morgenmad (har spist morgenmad)

• Aktiv til og fra skole (har cyklet eller gået i skole)

• Drukket vand og spist frugt og grønt

• Aktiv/sport i fritiden (været til sport i fritiden eller lavet fysisk aktivitet med forældre, søskende, kammerater eller andre i fritiden).

• Ingen fastfood!

• Ingen slik og chips (gælder også i weekenden i uge 39 og 40.

• Der er også felter som kun kan opfyldes i skolen (fx. aktiv i timerne, aktiv i frikvartererne …)

Fredag den 14/10 er det trimdag. Denne dag kan eleverne på mellemtrinnet vælge mellem at cykle ca. 20 km sammen med Britt, løbe ca. 10 km sammen med Marianne eller gå ca. 6 km + opgaver på ruten sammen med Dorthe og Karina. Alle aktiviteter foregår i Snøde og omegn.

Eleverne vælger i starten af uge 40, hvad de vil. Vi vil også rigtig gerne have forældre med denne dag. I er meget velkomne til at cykle, løbe eller gå sammen med os, alt efter hvad jeres barn vælger (skriv på intra, sms til mellemtrins telefonen eller giv os personligt besked, så vi ved hvem der kommer). Britt har brug for min. en forældre til at cykle med. De børn der vælger at cykle, skal have cykelhjelm på.

Marianne har brug for 3-5 forældre til vandposter og gerne én forælder, som vil løbe/gå med.

Vi håber mange forældre på mellemtrinnet har lyst til at motionere sammen med os og deres barn/børn denne dag. Eleverne har fri kl. 12.20 denne dag.

I uge 39 skal mellemtrinnets lærere på de sidste læringsdage onsdag og torsdag, derfor bliver disse dage anderledes. Se mere info på intra.

Mange efterårshilsner

Karina, Dorthe, Marianne H. og Britt.

Ingen aktuelle nyheder